Venda de taulers de fusta tallats a mida

Tipus de taulers

A Fustes Güell estem especialitzats en la venda taulers de fusta tallats a mida. Disposem de tot tipus de taulers : taulers DM o MDF (de densitat mitja), taulers OSB, aglomerats, melaninas (que són aglomerats plastificats), contraxapats (compostos de varies làmines), taulers rústics i taulers tablex (de cartó arrugat, molt útils en la construcció).

Consulta'ns el més adient

Cada tauler s'utilitza específicament allà on les seves qualitats destaquen més : els taulers MDF són ideals per a la fabricació de mobiliari, els OSB en ambients més humits com la cuina o el bany, els aglomerats en ambients més secs com un dormitori, les melanines utilitzades per exemple per fer mampares, ...

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes