Venda de fusta per a obra

Tot tipus de fusta per a la obra

Proveïm fusta de primera qualitat per a la obra. Sabent exactament què és el que els professionals necessiten, fa ja molts anys que proveïm, assessorem i aconsellem als professionals de la obra quin tipus de fusta és el adequat per a cada cas. I si tens una urgència a la obra que fes que necessitessis la fusta al moment, te la lliurem al instant.

Necessites fusta per a la teva obra ?

Digue'ns quines són les teves necessitats. Ens adaptem. Fusta tropical, de tota classe de pins, d'avet, de roure, de faig, tractada, no tractada, tallada a mida, ... què necessites ? Fustes Güell et pot proveir de tot el que necessitis a un preu sense competència per a la teva obra.

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes