Venda de fusta per a exterior

Venda de fusta d'exterior tractada

La millor fusta d'exterior és aquella que aguanta les inclemències del temps. I la fusta tropical o la fusta de pi amb tractament autoclau són ideals per aquesta tasca. A Fustes Güell venem tot tipus de fusta tropical : Caoba, teca, iroko, ipe, elondo, cumaru, ... Digue'ns per a què la necessites i t'orientarem sobre el tipus de fusta ideal en el teu cas.

Tractaments de la fusta per a exteriors

No només et venem la fusta que desitgis tallada a mida, també tractem la fusta per a exteriors amb aquells tractaments adients en cada cas, ja sigui fungicida si hi ha humitat, anti-corc per a la seva protecció o autoclau per a la durabilitat de la fusta de pi. T'aconsellarem del vernís adient per cada tipus de fusta i te'l proveirem, si ho desitges.

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes