Venda de fusta massissa a Barcelona

Fusta massissa de tot tipus

A Fustes Güell estem especialitzats en la venda de fusta massissa tant per a la construcció d'estructures com per mobiliari i altres menesters. Proveïm tant fustes massisses de fusta dura (roure, faig, om, alzina, ...), com fustes massisses de fusta tova (avets, làxirs, ...) o fustes tropicals (Iroko, Sapel·li, Ipe, Teca, Meranti, ...). No hi ha res com una taula de fusta massissa. És espectacular.

Tallada a mida

La nostra maquinaria de precisió ens permet tallar la fusta massissa a les mides que et convinguin. I com que habitualment el seu pes és elevat, la portem allà on vulguis.

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes