Els nostres serveis

Fustes i mobles a mida

Ho fabriquem tot a mida. Mobles, peces, components, ... qualsevol element en fusta que necessitis per a la teva casa o oficina l'adaptem a les mides que ens demanis

Veure projectes

Instal·lacions a domicili

Et muntem la teva pèrgola ? Necessites un porxo nou per a casa teva ? Oferim servei d'instal·lació professional a domicili si així ho requereixes. David t'ho deixarà com els àngels !

Veure projectes

Transport

Si no disposes de vehicle per al transport del que adquireixis amb nosaltres te'l podem portar a la teva casa. Pregunta preus perquè val la pena !

Veure projectes

Pressupostos

Demana'ns pressupost sense compromís per a aquell projecte que tinguis en ment, ja sigui perquè tu mateix et muntis aquella taula de menjador que ja toca canviar o per a instal·lar una pèrgola per a gaudir del teu jardí com mai.

Veure projectes

Tractaments a la fusta

Tractament autoclau a la fusta de pi per a que no perdi les seves propietats, o tractament fungicida per a que les fustes tinguin la màxima vida funcional possible, o tractament anti-corc per evitar l'insecte.

Veure projectes

Atenció al client

Consulta'ns quina és la millor fusta per a construir la teva tanca de jardí, quin vernís necessites per la fusta d'avet o quins consells et donem per a les portes de casa teva

Veure projectes

Algunes de les nostres fites

245

Projectes a l'any passat

+4500

Clients satisfets

58

Anys del negoci.
Oberts des de 1962