Peces de fusta tallades a mida

Quina peça de fusta necessites ?

Taulers tallats a mida de qualsevol fusta, de DM o de MDF, de OSB, contraxapats, melanines o aglomerats. Taulons tant gruixuts com desitgis, llistonatge, normalment de pi, motllures i acabats, bigues de pi i de pi melis, bigues massisses, bigues normals o bigues laminades, encadellats, taulons, llistons de tot tipus ... qualsevol peça de fusta que necessitis te la proveïm i tallem a la mida que desitgis.

Tallades a mida per a tu

La nostra maquinària ens permet tallar la fusta amb la forma i les mides que necessitis, i tantes com en vulguis. Treballem totes les fustes, des de una fusta més econòmica com la del pi roig, fins a una més costosa com una fusta tropical com ara l'ipe. Truca'ns i t'aconsellarem la millor opció per a tu.

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes