Tarimes, gelosies i escales de fusta

Tarimes, gelosies i escales de fusta fetes a mida

Tarimes, gelosies i escales de fusta formen part també del que et podem fabricar a mida pel teu jardí. Explica'ns què tens pensat, dóna'ns les mides i ho farem realitat. Et podem proveir qualsevol estructura feta amb fusta que tinguis pensada pel teu jardí. I sigui el que sigui que hi vulguis construir, estarà fet amb fusta de primera qualitat i adaptat a la teva butxaca.

Fusta de qualitat per al teu jardí

Tria la fusta que vulguis. De fusta de pi silvestre, dura i groguenca, més pesada, o de faig, blanca i de gra més fi. Fetes amb fusta d'avet aconseguiràs un to més vermellós, una fusta perfecte per mobles d'interior. O pots utilitzar el roure europeu, de to més marronós, de fibra més recta i gra mitjà. O la caoba, una fusta més típica per exteriors, o ... t'aconsellem ?

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes