Bigues de fusta fetes a mida

Bigues de fusta fetes a mida

A Fustes Güell estem especialitzats en la fabricació, construcció i venda de bigues de fusta fetes a mida. Fabriquem i tallem a mida el tipus de biga que vulguis : de fusta massissa o laminades, els hi fem el tractament corresponent depenent del tipus de biga escollit i les transportem allà on prefereixis.

Fusta de qualitat per a la durabilitat de les teves bigues

Per a les bigues massisses, la fusta més emprada és la de pi o la de pi melis, una fusta rogenca, pesada i amb pocs nusos, perfecte per a aquesta tasca. En canvi, per a les bigues laminades s'acostuma a utilitzar la fusta d'avet, una fusta més blanca, perfecte per a aquest tipus de biga al tenir un gra més fi i de serrat fàcil.

Contacta'ns

Què hi guanyes ?

1

Preus sense competència

Som majoristes de la fusta. Comprem la fusta en brut, la tallem i la tractem. Això ens permet oferir uns preus sense competència. Tot un luxe al costat de Barcelona.

2

De tot, amb qualsevol fusta i a mida

Fabricació d'encadellats, taulons, llistons, bigues, travesses ecològiques, acabats, tarimes, motllures i taulers de tot tipus : DM, MDF, OSB, melanines, contraxapats i aglomerats. Tractaments autoclau, fungicida i anti-corc. I disposem de maquinaria de precisió per que la fusta pugui ser tallada a la mida que necessitis.

3

La feina per a nosaltres

Som especialistes en la fabricació de pèrgoles, bigues, porxos, castes de jardí, bancs pel jardí i llenyers, i donem totes les facilitats que podeu necessitar : transport, instal·lació, presa de mides ... podreu contractar tots aquells serveis que desitgeu. Estem ubicats a Sant Esteve Sesrovires, no gaire lluny de Barcelona. Ens vols visitar ?

4

Tracte proper

Aquesta és una empresa familiar. Jo, en Xavier, l'Isabel i en David estem a la vostra disposició pel que calgui. Un equip petit per a un servei personalitzat. I hi portem tants anys en el món de la fusta, que per a nosaltres ja no hi ha cap secret. Posa'ns a prova !

Algunes de les nostres fustes